Liga 1

Salvarea Rapidului vine din Portugalia: Sapunaru aduce banii in Giulesti!

Clubul Rapid poate scapa de problemele cu banii datorita fundasului Cristi Sapunaru, transferat vara trecuta la FC Porto.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2009, 12:10
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2009, 12:10

Echipa din Portugalia a platit 3 milioane pentru fotbalist si, daca se va hotari sa il pastreze, vara viitoare va trebui sa mai achite inca 3 milioane catre clubul din Giulesti.

Cum situatia financiara de acum la echipa lui Copos este dezastruoasa, giulestenii au cerut ca banii sa fie achitati inca din aceasta iarna, pentru jucatorul care a impresionat in Portugalia.

Potrivit Cancan, Porto este hotarata sa il transfere definitiv pe Sapunaru, dar se mai gandeste daca sa achite acum suma ce ar salva Rapid de problemele cu licenta in sezonul urmator.

Daca "afacerea" nu le iese giulestenilor, banii pentru echipa lui Rada si Manea ar putea veni de la Dinamo. Cele doua cluburi negociaza pentru trecerea lui Cesinha in Stefan cel Mare, in schimbul lui Miranda si a 400.000 de euro, scrie Cancan. Rapid asteapta raspunsul din Portugalia pentru a se hotari, intrucat nu doreste sa renunte la unul dintre cei mai buni oameni din turul campionatului.


Modifică setările cookies