Adrian Mititelu FCU Craiova Universitatea Craiova - FCU Craiova Superliga

Să vină banii! Adrian Mititelu a anunțat primele pentru victoria cu rivala din Craiova

Adrian Mititelu a fost în extaz după ce echipa sa, FCU Craiova, a reușit să câștige derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 08:27
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 08:29

Omul de afaceri a anunțat o primă specială pentru jucătorii săi după succesul din derby-ul cu rivala locală. După ce au câștigat cu 2-0, jucătorii lui FCU Craiova vor primi câte 1.000 de euro, sumă ce reprezintă ”prima specială” fixată de patronul clubului.

În urma acestui succes, FCU Craiova a urcat pe locul 13, cu 19 puncte, peste UTA Arad și Universitatea Cluj.

Adrian Mititelu a anunțat ce prime le dă jucătorilor

„De când mă rog de ei să-mi ia banii și ei nu au vrut. Nu este o primă foarte mare. Este 500 de euro prima normală și 1.000 de euro de om prima specială. 

Eu aș fi muțumit dacă aș fi deasupra locurilor retrogradabile. Am început cu gândul că voi fi pe locurile 3-4 și ne batem la retrogradare. Deocamdată am câștigat un meci, foarte frumos, dar dacă nu batem Piteștiul și Petrolul nu facem nimc. Va fi mult mai greu cu Piteștiul. Au un antrenor care ne cunoaște, o să se pună pe două rânduri și îl pun pe Garita în față”, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

FCU Craiova a câștigat derby-ul cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul local cu FCU Craiova, scor 0-2, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', în etapa a 19-a a Superligii. Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de William Baeten (minutul 50) şi George Ganea (minutul 60).

La meci au asistat 24.548 spectatori. Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (minutele 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe. La ultima întrerupere, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

Universitatea Craiova venea după şase etape fără înfrângere, patru victorii şi două egaluri. FCU Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri). În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!