"Sa vedeti ce ii voi face lui Lacatus! Il tin 5 ani in Liga a 3-a!" Becali le declara razboi celor de la CSA

"Sa vedeti ce ii voi face lui Lacatus! Il tin 5 ani in Liga a 3-a!" Becali le declara razboi celor de la CSA

CSA Steaua a anuntat ca isi face echipa de fotbal, iar in 2020 vrea sa fie in Liga I. Becali vrea sa le strice  planurile.

"L-am vazut pe Lacatus, dar nu m-a suparat cu nimic. Eu ii spuneam si lui MM ca Lacatus are un suflet curat, asa aveam impresia. Eu l-am considerat un om cu suflet nobil, de copil, frumos. Intra in proiect, dar a facut aluzii la adresa mea, ca eu nu credeam ca vor face rost de bani. Uite ca in viata ai parte de surprize."

"Nu zic ca nu e bun, dar modul in care s-a exprimat. Nu avea rost. Va spun in premiera si ii spun si lui. El pleaca de la anul, in liga a 5-a, nu a 4-a, ca au mintit. Le zic asa: sa vedeti ce ii voi face lui Lacatus. Cand ajung in liga a 3-a, nu vor promova, pentru ca se vor lupta cu mine."

"Niciodata nu promoveaza, iau echipa in Liga a 3-a. Sa tineti minte ce v-am spus acum. Inregistrati asta si tineti minte peste 3-4 ani. Sa vedeti cum se vor chinui ca pestele pe uscat. Iar vor sta 3-4 ani in Liga a II-a. Ii tin 5 ani in Liga a 3-a si 5 ani in Liga a 2-a.", a spus Becali la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies