FOTO ȘI VIDEO Să tot mergi în Antalya! FCSB, antrenament direct în piscină: jucătorii au făcut cel mai lung 'trenuleț' în apă

FCSB cantonament Antalya Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 18:08
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 18:34

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment în cantonament în Antalya.

FCSB se va duela în acest cantonament cu Pogon Szczecin duminică, 15 ianuarie, de la ora 16:00 și cu Rakow luni, 16 ianuarie, de la ora 16:00. 

Să tot mergi în Antalya! FCSB, antrenament direct în piscină: jucătorii au făcut cel mai lung 'trenuleț' în apă

Cum vremea din Turcia le-a jucat feste „roș-albaștrilor”, FCSB-ul a făcut un antrenament chiar în piscina hotelului unde sunt cazați. 

„Pregătirea bună include și antrenamente în piscină, mai ales când vremea nu-ți permite să ieși afară. Deși pare mai mult o joacă, vă asigurăm că efortul este intens!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

Antrenamentul din piscină a lăsat și câteva momente interesante: Andrei Vlad l-a împroșcat cu apă pe Alexandru Pantea, iar jucătorii au făcut 'cel mai lung trenuleț' din bazin!

Darius Olaru, despre Deian Sorescu: ”Am vorbit cu el”

Deian Sorescu (25 de ani) s-a înțeles cu oficialii vicecampioanei, astfel că FCSB trebuia să ajungă la un acord și cu Rakow Czestochowa, clubul care-l deține pe internaționalul român. Singurul obstacol care stă în calea transferului este suma imensă cerută de polonezi în schimbul mijlocașului: 1,5 milioane de euro. Olaru a dezvăluit că a discutat deja cu fostul dinamovist, pe care-l cunoaște de la echipa națională: ”Nu noi trebuie să-l convingem”, a spus mijlocașul de la FCSB.

”Am vorbit cu el, am povestit, vom vedea ce va fi. Ne-am dori (n.r. – să vină la FCSB), este un jucător bun și de ce nu. Nu cred că ar avea probleme (n.r. – cu galeria), ne cunoaște pe foarte mulți dintre noi și cred că s-ar integra foarte bine. Nu noi trebuie să-l convingem, trebuie să-și rezolve el”, a spus Darius Olaru, într-un dialog cu reporterii prezenți în Antalya.

Deian Sorescu joacă la Rakow din ianuarie 2022, după ce a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul sumei de 800.000 de euro. La formația poloneză a câștigat deja două trofee - Cupa și Supercupa Poloniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!