Marti 07 Iulie 2015, 11:00

Al 10-lea transfer al verii la Dinamo: un maghiar de 24 de ani a facut azi vizita medicala si va semna contractul in 24 de ore


	Al 10-lea transfer al verii la Dinamo: un maghiar de 24 de ani a facut azi vizita medicala si va semna contractul in 24 de ore

AICI sunt toate mutarile verii in Liga I

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Daniel Svab, un fundas maghiar de 24 de ani cu experienta in Ungaria, Bulgaria, dar si liga a doua germana, este in probe la Dinamo si ar putea semna un contract in urmatoarele 24 de ore, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Svab a efectuat in aceasta dimineata vizita medicala, iar transferul se va oficializa in cazul in care Mircea Rednic isi va da acceptul.

Svab a inceput fotbalul la Ferencsvaros, apoi a jucat la Energie Cottbus, Gyor si CSKA Sofia. Fundasul are 24 de ani, 1.83m si a strans 10 selectii in nationala U21 a Ungariei.

Acesta ar putea fi al 10-lea transfer al verii la Dinamo, dupa Feussi, Himcinschi, Corbu, I. Popescu, van Haaren, Tircoveanu, Cerniauskas, Vojnovici, Mevlja.

Toate transferurile din Liga I sunt AICI

Citeste si:

#Dinamo

#transferuri

1 comentarii
  • 7 2015
    aryan Tircoveanu a venit de la echipa a 2-a. Nu e un transfer ......
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT