'Sa ia Ghencea si sa faca CIMITIR acolo! Moare multa lume, o sa faca multi bani!' Prima reactie dupa ce Armata a evaluat Steaua

'Sa ia Ghencea si sa faca CIMITIR acolo! Moare multa lume, o sa faca multi bani!' Prima reactie dupa ce Armata a evaluat Steaua

Evaluatorul angajat de Armata a stabilit la 57 de milioane de euro brandul Steaua!

Ilie Nastase ironizeaza suma avansata de MApN si spune ca generalii din Minister ar trebui sa construiasca un cimitir in locul bazei de pregatire din Ghencea. Nastase se declara rusinat de situatia creata intre Armata si clubul de fotbal pe care il detine Gigi Becali.

"Auzi, ma, sigla... E facuta din diamante? Ei de ce au evaluat, ca nu au contribuit cu nimic? Eu zic sa faca cimitir in locul stadionului, sa vedeti cati bani fac. Moare multa lume! Da, sa se faca cimitir! Nu vad cine ar fi nebunul care sa dea 57 de milioane pe o sigla de 2 pe 10 centimetri.

Il stiu pe ala care deschide bursa de la New York, vorbesc cu el si pune pe bursa si creste sau scade in fiecare zi. E o mare rusine ce se intampla la Steaua. Mi-e rusine ca sunt fost stelist, mi-e rusine ca sunt general in Armata Romana. Nu pot sa fac nimic, chiar mi-e rusine!", a spus Nastase pentru PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost depășit pragul de 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi în România
BRAT
Modifică setările cookies