S-a rupt lanțul prieteniei? Ilie Dumitrescu îl ceartă pe Dan Petrescu: „Cum să nu te duci la serviciu?” 

Dan Petrescu CFR Cluj FCSB Ilie Dumitrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 10:32
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 10:55

Decizia lui Dan Petrescu de a nu fi prezent pe banca tehnică în meciul cu FCSB nu a fost agreată de Ilie Dumitrescu. 

CFR Cluj a pierdut ultimul meci al sezonului, 1-3, contra celor de la FCSB. Însă, pentru echipa din Gruia partida nu mai avea nicio miză, titlul fusese câștigat cu o rundă în urmă, când roș-albaștrii s-au încurcat cu FC Voluntari, 2-2, iar elevii lui Dan Petrescu (54 ani) au învins-o pe Universitatea Craiova, 2-1. Având în vedere că meciul era fără miză, antrenorul campioanei și-a permis luxul de a nu fi prezent pe banca tehnică și l-a delegat pe Alin Minteuan (45 ani).

Însă, decizia lui Dan Petrescu nu a fost contestată de bunul său prieten. Ilie Dumitrescu (53 ani) consideră că tehnicianul ar fi trebuit să se prezinte la ultimul meci, chiar dacă a acuzat că este obosit. Totodată, fostul component al „Generației de Aur” a precizat că nu cunoaște un asemenea caz într-un campionat din Europa. 

Ilie Dumitrescu: „Petrescu a avut și înțelegera din partea conducerii!” 

 „Cum e să nu te duci la serviciu? Nu mai avea nicio miză. Dar cum era dacă nu transmiteam meciul și să spunem: 'Nu mai avea miză, pe cine mai interesează?'.

În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact cu fanii. Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatele mari, chiar și din România.

Eu nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da? 

Dan Petrescu a avut și înțelegere din partea conducerii. Fiecare își asumă. El e un antrenor cu personalitate. E cel mai bun, chiar a intrat în istorie. Trebuie felicitat pentru performanțe. A intrat în galeria celor mai buni antrenori din România”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport Special.

Dan Petrescu: „Am un virus în gât”

După ce a petrecut cu fast câștigarea titlului, Dan Petrescu a mărturisit că are niște probleme medicale și că ar prefera să nu facă deplasarea la Buzău, pentru a juca cu FCSB.

„Eu mi-aș dori să fiu pe bancă, dar mă simt foarte rău și să văd. Dacă mă voi simți bine, voi merge, dacă nu, nu cred, sunt foarte obosit și foarte bolnav.

Nu sunt obișnuit cu nopțile astea în care nu am dormit deloc, petrecând, nu pentru altceva. Am un virus la gât, sper să mă fac bine”, spunea Dan Petrescu înaintea ultimei etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!