Rusescu, DEZLANTUIT dupa tripla istorica a Stelei: "E o dezamagire crunta pentru mine!" Mesajul transmis galeriei

Raul Rusescu a criticat galeria Stelei pentru ca a refuzat sa mai sustina echipa in 2015. Chiar si fara galerie, Steaua a cucerit 3 trofee.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 23:47
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 23:49

Rusescu isi termina contractul cu Steaua la finalul lunii viitoare si spera sa-si gaseasca o echipa la care sa joace. Visul sau e sa prinda Euro 2016.

"Am suferit mult in acest retur. Am fost pusi la pamant, am suferit foarte mult, dar cred ca meritam cele trei trofee."

"E momentul sa ne bucuram cu adevarat, sa ne dam frau liber emotiilor."

"Costel Galca a intrat in istoria acestui club, cu trei trofee intr-un singur sezon. Nu stiu daca cineva in afara de Steaua va mai avea puterea sa castige trei trofee."

"Eu am contract cu Steaua pana la 30 iunie, apoi vom vedea ce va fi, am contract cu Sevilla inca 3 ani. Daca Sevilla nu ma va vrea, va trebui sa imi gasesc un angajament, pentru ca obiectivul meu este sa joc la Euro."

"Mirel Radoi stie ce inseamna Steaua, ce se intampla la Steaua, are experienta pentru a gestiona momentele dificile, pentru ca aici e o presiune uriasa meci de meci."

"Galeriile nu inteleg ca Steaua este Steaua. Pentru mine este o dezamagire crunta ca acei suporteri fanatici numiti Peluza Nord nu au mai fost alaturi de noi. Asta este Romania, asta este viata din pacate pentru Steaua. "

"Am avut nevoie, au fost momente in care am avut mare nevoie de galerie, nu trebuie sa subestimam suporterii care au fost.", a spus Rusescu la Sport.ro

Modifică setările cookies