Rotariu: "SI, asa mi se spune" Noua sa porecla dupa ce a ajuns omul lui Moggi: "Anglia, Italia, Spania, Germania mi se potrivesc"

Rotariu: "SI, asa mi se spune" Noua sa porecla dupa ce a ajuns omul lui Moggi: "Anglia, Italia, Spania, Germania mi se potrivesc"

Prezent la vizita medicala a lui Dinamo, Rotariu a ajuns sa vorbeasca in italiana.

Rotariu a devenit omul lui Moggi. Fostul presedinte al lui Juventus si personajul principal din cel mai mare scandal de coruptie din Italia, Calciopoli, l-a laudat pe Rotariu in toata Italia.

Prezent la vizita medicala a lui Dinamo, Rotariu a inceput sa rada si sa vorbeasca in italiana cand a fost intrebat daca este adevarat ca la Dinamo a primit porecla "Moggi": ""SI", mi se spune Moggi, m-ai prins. E bine ca este in gluma si nu este ceva rau. Eu de unde sa stiu ce oferte concrete am? Nu discut eu cu alte cluburi. Cand se face o oferta, se face la club." , a spus Rotariu.

Rotariu a venit la vizita medicala a lui Dinamo, dupa ce a scapat de examen. Inca are emotii: "Abia asteptam sa revin, imi e dor de fotbal, de emotiile din timpul meciului si mai ales sa joc fotbal. Sper ca m-am descurcat la BAC, nu s-au afisat rezultatele, dar sper ca am facut bine."

Pentru Rotariu, orice campionat din Europa spune ca i se potriveste: "Nu ma afecteaza discutiile. Te pot afecta si pozitiv, ca te bucuri ca se intereseaza anumite echipe de tine."

"Mi s-ar potrivit Anglia, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Spania... sunt toate campionate puternice, mai ales ca fiecare tara are cate trei, patru echipe de Champions League."

"Mie imi e bine si daca raman si daca plec. Sper sa fie bine mai ales pentru mine, daca plec sa imi fie mai bine, sa cresc, nu sa stagnez."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies