Liga 1

Rotariu: "SI, asa mi se spune" Noua sa porecla dupa ce a ajuns omul lui Moggi: "Anglia, Italia, Spania, Germania mi se potrivesc"

Prezent la vizita medicala a lui Dinamo, Rotariu a ajuns sa vorbeasca in italiana.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 10:45
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 10:54

Rotariu a devenit omul lui Moggi. Fostul presedinte al lui Juventus si personajul principal din cel mai mare scandal de coruptie din Italia, Calciopoli, l-a laudat pe Rotariu in toata Italia.

Prezent la vizita medicala a lui Dinamo, Rotariu a inceput sa rada si sa vorbeasca in italiana cand a fost intrebat daca este adevarat ca la Dinamo a primit porecla "Moggi": ""SI", mi se spune Moggi, m-ai prins. E bine ca este in gluma si nu este ceva rau. Eu de unde sa stiu ce oferte concrete am? Nu discut eu cu alte cluburi. Cand se face o oferta, se face la club." , a spus Rotariu.

Rotariu a venit la vizita medicala a lui Dinamo, dupa ce a scapat de examen. Inca are emotii: "Abia asteptam sa revin, imi e dor de fotbal, de emotiile din timpul meciului si mai ales sa joc fotbal. Sper ca m-am descurcat la BAC, nu s-au afisat rezultatele, dar sper ca am facut bine."

Pentru Rotariu, orice campionat din Europa spune ca i se potriveste: "Nu ma afecteaza discutiile. Te pot afecta si pozitiv, ca te bucuri ca se intereseaza anumite echipe de tine."

"Mi s-ar potrivit Anglia, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Spania... sunt toate campionate puternice, mai ales ca fiecare tara are cate trei, patru echipe de Champions League."

"Mie imi e bine si daca raman si daca plec. Sper sa fie bine mai ales pentru mine, daca plec sa imi fie mai bine, sa cresc, nu sa stagnez."

Modifică setările cookies