Ar putea fi LOVITURA verii in Romania! Ce nou-promovata ofera 1,5 milioane de euro pentru Dorin Rotariu:

S-au dus vremurile cand Craiova exporta masiv jucatori la Dinamo! Bomba ar putea veni in sens invers! Rotariu e dorit la Craiolguta!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014, 07:08
Data actualizarii: Duminica 08 Iunie 2014, 08:25

CS Universitatea Craiova si-a asigurat matematic promovarea in prima liga, iar acum asteapta raspunsul FRF in ceea ce priveste dreptul de a juca in Liga I.

In aceste conditii, conducerea formatiei oltene, care a investit masiv in ultimul an, transferand jucatori precum Curelea, Varga, Ferfelea sau Plesan, are acum in plan o noua "revolutie".

Oltenii vor sa ia cu asalt Liga I si au in plan o campanie de achizitii foarte tare, acestia facand o lista pe care se afla si jucatori ca Liviu Antal sau Dorin Rotariu. Daca primul este liber de contract si a negociat chiar cu Steaua in ultimele saptamani, pentru Dorin Rotariu oltenii ar fi tentati sa plateasca circa 1,5 milioane de euro.

Monitorizat de echipe importante din vest, dupa cum dezvaluia impresarul sau in urma cu o jumatate de an, Rotariu nu a primit pana in acest moment nicio oferta concreta, iar dinamovistii se afla intr-o criza foarte adanca, avand nevoie urgenta de bani.

Astfel, Dinamo vinde cei mai importanti jucatori ca faca rost de bani. Dragos Grigore a plecat pe un milion de euro la Toulouse, iar Rotariu poate aduce si el 1,5 milioane in conturile lui Dinamo, daca Negoita accepta oferta Craiolgutei.

Rotariu se poate intalni la Craiova cu unchiul sau, Iosif Rotariu. Acesta poate deveni secundul lui Balint.

"Eu sper ca Dorin Rotariu sa ramana la Dinamo, sa ramana coleg pentru ca este un jucator valoros", spune Vali Lazar. 

Modifică setările cookies