"Românul e talentat, e foarte bun, rămâne doar să ne organizăm!" Hagi, tranșant după egalul cu Rapid

Rapid farul Farul Constanta Gica Hagi hagi Superliga "Românul e talentat, e foarte bun, rămâne doar să ne organizăm!" Hagi, tranșant după egalul cu Rapid
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:01
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:03

Antrenorul Farului a spus lucrurilor pe nume.

Din articol

Unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai istoriei, Gică Hagi a vorbit despre partida pe care formația sa, Farul, a remizat-o la București în compania Rapidului, însă și-a făcut timp să-și exprime și dezamagirea cu privire la contraperformanțele echipelor românești în cupele europene.

"Un meci frumos, cu toate că nu s-a marcat, din păcate și pentru noi, și pentru ei. Am avut și noi ocazii, și ei, cred că puteam marca câte două goluri fiecare. Le mulțumesc pentru respectul pe care mi l-au arătat, cred că unchiul meu s-a bucurat, fiind rapidist.

Suntem la început de drum, primele meciuri, vom crește și vom fi mai buni. Avem o academie care produce și trebuie să-i creștem lângă cei cu experiență. Stăm bine, cred că suntem acoperiți. Rămâne să muncim, alături de cei care au fost plecați, care trebuie să se acomodeze, fusul orar a fost diferit. Vrem să fim echipa aia care dicteaza ritmul jocului, așa cum v-am obișnuit", a spus Gica Hagi, pentru digisport.

"Asta e realitatea"

 

"Cred că suferim cu toți, nu-i convine nimănui. Asta e realitatea, trebuie să facem ceva, să vedem ce putem schimbă. Au avut și ghinion, dar din păcate asta e realitatea. Trebuie să reflectăm, să vedem ce putem face, nu de azi pe mâine, pe 10 ani. Proiectul trebuie să fie național, la nivelul cel mai intalt. Noi, toate cluburile, din Liga 1 și Liga 2 muncim pentru echipa națională.

Trebuie să avem meciuri internaționale, să căpătăm experiență. E mult de munca, poate într-o bună zi toată lumea va reflectă și se va face un proiect. Eu v-am zis: romanul e talentat, e foarte bun, rămâne doar să ne organizăm, să le facem un mediu în care să crească", a spus Gica Hagi, pentru sursa citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!