Reveniri IMPORTANTE la FCSB dupa pauza din Liga 1! Cine sunt fotbalistii care se intorc in lotul lui Toni Petrea

Reveniri IMPORTANTE la FCSB dupa pauza din Liga 1! Cine sunt fotbalistii care se intorc in lotul lui Toni Petrea

FCSB a fost grav lovita de coronavirus in ultima perioada. 

Cei care au fost infectati cu Covid-19 au revenit in lot, singurii care mai trebuie sa se refaca pentru a putea lua parte la antrenamentele echipei sunt cei care au fost accidentati. 

Dupa pauza cauzata de meciurile echipei nationale, in lotul lui Toni Petrea ar urma sa se intoarca Razvan Oaida si Cristi Dumitru. 

Oaida va reveni la antrenamente din aceasta saptamana, in timp ce Dumitru se va intoarce la FCSB dupa ce "ros-albastrii" l-au imprumutat la Clinceni la sfarsitul lunii august, hotarandu-se ulterior sa-l tina la echipa cel putin pana in iarna. 

Pana la inceputul lunii noiembrie ar trebui sa fie apti pentru a reveni pe gazon si Dragos Nedelcu si Lucian Filip, care s-au accidentat in iunie, in duelul cu CFR Cluj. 

In plus, tot luna viitoare este asteptata si revenirea lui Florinel Coman, care a avut probleme medicale dupa meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League. 

Dintre accidentatii de la finalul sezonului trecut, Soiledis este cel care s-a refacut deja, participand la antrenamente alaturi de restul grupului. 

Staff-ul celor de la FCSB nu le-a dat decat doua zile de pauza fotbalistilor dupa derby-ul cu Dinamo, Neubert dorindu-si ca, pana la reluarea Ligii 1, jucatorii sa revina la forma fizica de la inceputul campionatului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies