Revenire la Steaua: Becali pierde 750.000 euro, Dica va avea inca un portar in lot

Revenire la Steaua: Becali pierde 750.000 euro, Dica va avea inca un portar in lot

Citeste si - Galatasaray a facut o oferta pentru Chiriches! Cati bani a ajuns sa coste dupa ce Steaua lua 9,5 mil pe el in 2013

Nicolae Dica ar putea avea la dispozitie din sezonul viitor inca un portar. Valentin Cojocaru (21 de ani) are sanse mari sa revina la formatia ros-albastra, dupa ce Crotone si Frosinone nu si-au manifestat dorinta de a-l transfera.

Cojocaru a fost imprumutat vara trecuta la Crotone, in schimbul a 250 de mii de euro. Italienii au fost de acord cu o clauza potrivit careia il pot achizitiona definitiv pe goalkeeper prin plata a inca 750 mii euro.

Totusi, Cojocaru nu s-a adaptat la Crotone, iar in iarna a fost imprumutat la Frosinone. Nici la a doua echipa nu a reusit, insa, romanul sa se impuna!

"Cojocaru este jucatorul Stelei. Daca cei din Italia nu-l vor opri, va trebui sa revina la noi. Chiar daca era eligibil pentru nationala U21, ar fi fost greu sa fie titular pentru ca il avem pe unul dintre portarii echipei nationale, Florin Nita", a spus Nicolae Dica, noul antrenor al Stelei, la Digisport.

39 de meciuri a aparat Cojocaru la Steaua. Acesta a fost cedat dupa ce patronul Becali s-a suparat pe fotbalist in urma presiunilor puse de tatal acestuia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. E important să avem o economie deschisă
BRAT
Modifică setările cookies