Revenire complet neasteptata in lotul Stelei! Ce jucator ia Reghecampf in cantonamentul din Turcia
Sambata 09 Ianuarie 2016, 15:08

Revenire complet neasteptata in lotul Stelei! Ce jucator ia Reghecampf in cantonamentul din Turcia

Dupa despartirea de Guilherme, Steaua a ramas descoperita in banda stanga. Reghecampf a cerut revenirea unuia dintre jucatorii care au fost imprumutati la inceputul sezonului.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Paul Parvulescu va fi luat de Steaua in primul cantonament din Turcia, anunta Digisport. Parvulescu face parte din planurile lui Reghecampf pentru 2016 si se va lupta pentru un post de titular cu Alin Tosca. Cedat la Voluntari in vara, dupa numai cateva antrenamente cu Radoi, Parvulescu, 27 de ani, a prins 12 meciuri ca titular la nou-promovata din nordul Capitalei.

Caderea lui Parvulescu a inceput in toamna lui 2014, dupa ratarea calificarii in grupele Champions League la finalul unui play-off teribil cu Ludogorets. Fundasul a ratat atunci un penalty in fata lui Cosmin Moti si a prins din ce in ce mai putine minute inainte sa fie trimis imprumut la Viitorul, apoi la Voluntari.

Paul Parvulescu, adus de la Medias in urma cu 4 ani, l-a costat pe Becali 700 000 de euro. Fotbalistul are doua titluri si o supercupa castigate cu Steaua.
 4 comentarii
 • 9 2016
  dany Sigur iau campionatul!...
 • 9 2016
  viorel normal toti expiratii sa vina la Steaua Pirvilescu,ca sa caute ,sa ia banii degeaba sa lustruiasca banca de rezerve ?...
 • 9 2016
  LM Parvulescu a fost un jucator bun si ca mijlocas si ca fundas,deci acoperea doua posturi,dar ce sa faci cu un prost care ia dat Dumnezeu bani multi dar nu ia dat si ratat ei jucatori mari penaltiuri si nu ia dat nici un antrenor si patron afara....
 • 9 2016
  s A facut el banii nu i-a dat Dumnezeu ;)...
 • 9 2016
  Nume luati-l ca o sa rateze din nou, o caricatura asta nu este fotbalist...
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT