Astra s-a reunit azi! Budescu, Alibec si Enache au fost la antrenament. Ce spune Sumudica de transferurile celor 3 la Steaua
Sambata 09 Ianuarie 2016, 14:31

Astra s-a reunit azi! Budescu, Alibec si Enache au fost la antrenament. Ce spune Sumudica de transferurile celor 3 la Steaua

Astra s-a reunit azi la Izvorani pentru prima sedinta de pregatire din 2016. Budescu, Alibec si Enache au fost prezenti la antrenament si sunt gata sa plece luni in cantonamentul din Cipru.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

De la antrenament au lipsit Teixeira, Boldrin, Gaman si Silviu Lung, cu totii invoiti.

Sumudica e sigur ca asta e lotul pe care-l va avea cu el in Cipru. Budescu, Alibec si Enache raman, anunta antrneorul Astrei.

"Am fost desemnat antrenorul anului aseara, dar nu m-am dus sa-mi iau premiul pentru ca am fost foarte racit. Cand am auzit ca am castigat, mi-a mai scazut putin febra, dar tot nu m-am simtit suficient de bine", a glumit Sumudica in legatura cu premiul castigat la gala AFAN.

Antrenorul Astrei s-a referit si la ofertele primite de Astra din partea Stelei pentru mai multi dintre jucatorii ei.

"Nu pleaca nimeni daca sunt toti aici alaturi de noi la reunire, asa cred. Il inteleg pe Budescu, dar am fost ieri si am vorbit cu sefii clubului si cu sotia domnului Niculae si jucatorul nu va pleca decat pentru suma pe care o vrea Astra. Daca e langa noi, inseamna ca ramane aici. Nimeni nu a mai avut oferta clara sa plece, in rest", a spus Sumudica.

Enache recunoaste discutiile cu Steaua, insa ar prefera un transfer in strainatate: "Au fost niste tratative, dar ma tenteaza mai mult un campionat extern!"

Astra pleaca luni la Limassol, in Cipru, unde va ramane pana pe 22 ianuarie.
 

 

Izvorani, apoi CipruLotul Astrei se va reuni sâmbătă, 9 ianuarie, la Complexul Olimpic Izvorani, unde, pe terenul...

Posted by Astra Giurgiu on Wednesday, January 6, 2016


1 comentarii
  • 9 2016
    lulu Sumudica - burta mare, scula mica/Si cu creier de furnica este antrenorul anusului?! Pardon, anului?! Dupa ce criterii? Atunci Costel Galca, cel ce a luat trei trofee in 2015, ce ar trebui sa fie?...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT