Liga 1

Retragerea lui Mutu, MANEVRA ca sa scape de datoria catre Chelsea? Tatal sau anunta: "Nu mai are nicio treaba cu fotbalul"

Adrian Mutu nu mai vrea sa auda de fotbal. S-a retras definitiv, dar poate sa revina ca antrenor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015, 13:38
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2015, 13:58

Tatal lui Mutu anunta ca fiul sau nu mai vrea sa revina pe teren! Mutu a plecat toamna trecuta de la Petrolul si urma sa semneze cu Pune City din India, insa mutarea sa a fost blocata de FIFA. Fiorentina l-a vrut in iarna pentru 6 luni, insa Mutu a dorit sa fie aproape de mama sa, care a avut probleme de sanatate si cu justitia.

Acum Mutu a anuntat ca nu mai vrea sa auda de fotbal, cel putin nu din postura de fotbalist. Sunt sanse ca Mutu sa fi decis asta si ca sa scape de datoria de 21 de milioane de euro catre Chelsea. TAS a decis ca Juventus si Livorno nu mai sunt bune de plata in cazul lui Mutu, astfel ca englezii pot sa isi indrepte din nou atentia catre roman. Daca nu mai joaca fotbal, Mutu poate sa scape de plata datoriei.

"Domnilor, Adi a terminat-o defintiv cu fotbalul, nu mai am ce sa va spun despre el. Ce face in rest il priveste pe el, dar cu fotbalul nu mai are nicio treaba", a declarat Spiridon Mutu pentru Ring.

Fostul antrenor al lui Mutu de la juniorii lui FC Arges anunta ca acesta poate deja sa antreneze la juniori.

"Parerea mea, ca om care l-a cunoscut de mic copil, este ca a facut bine ca s-a retras acum. Decat sa mai fi jucat si sa strige lumea la el: «Pensionarule, lasa-ne!», sa se faca de rusine cum au facut-o alţii pe final de cariera, mai bine ca a pus ghetele-n cui. Ca putea sa realizeze mai mult, asta-i alta discuţie. Dar caţi romani au reusit sa dea 100 de goluri in Serie A?

A jucat in Anglia si Italia, in cele mai tari campionate din lume, asta spune multe. Acum, probabil, si-a dat seama ca organismul nu-l mai ajuta sa joace la un nivel inalt si nu vrea sa pacaleasca fotbalul. Cred ca se va face antrenor, a terminat IEFS-ul si are carnet de categoria a III-a, poate lua o grupa de copii, si sa continue perfecţionarea pentru a primi grade superioare. Are destula minte pentru a reusi si in aceasta postura", a comentat Mihai Ianovschi.

Modifică setările cookies