RESPECT de la rivala! "Reghe, Contra si Dan Petrescu sunt viitorul!" Antrenorul Stelei a primit LAUDE neasteptate:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 16:22

	RESPECT de la rivala! "Reghe, Contra si Dan Petrescu sunt viitorul!" Antrenorul Stelei a primit LAUDE neasteptate:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua nu a facut un meci mare cu Schalke, a pierdut usturator, insa pana la urma pastreaza sanse reale in grupa din care mai fac parte Chelsea si Basel.

"Astazi orice amanunt conteaza. Daca dadea Steaua gol prima, putea sa conduca, se bloca si contraataca. Sigur ca Schalke a atacat mai mult. Cine inscrie este invingator, iar ceilalti sunt contestati, ca si cum nu ar fi facut nimic. M-a surprins diferenta, dar fotbalul german e mai avansat. Rezultatul e nedrept. Steaua nu a jucat rau, a avut momente bune. Schalke a impins pe Steaua in careu. Steaua a jucat corect si am vazut ca a fost contestat Reghe. Noi ne-am mai contrat, dar il apreciez foarte tare, dar ca suntem adversari si ne contram, asta e alta treaba. El, impreuna cu Dan Petrescu si Contra sunt viitorul", a spus antrenorul lui Dinamo, Multescu, citat de Mediafax.

De mentionat ca intre cei doi a fost o tensiune in trecut, chiar inainte de meciul direct din acest sezon, din etapa a 4-a. Atunci Steaua a castigat cu 2-1, insa cei doi au facut pace chiar inainte de fluierul de start, discutand pentru cateva zeci de secunde despre opiniile pe care si le-au exprimat cu cateva zeci de ore inainte.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT