VIDEO EXCLUSIV Reproșuri dure după derby-ul Craiovei: „Arbitrii noștri sunt singurii amatori din fotbal!”

Președintele FCU Craiovei acuză modul în care Marcel Bîrsan a judecat unele faze din derby-ul Băniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 11:57
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 12:16

Universitatea Craiova și FCU Craiova s-au întâlnit în runda 26 din Liga 1. Chiar dacă venea după 7 puncte acumulate în ultimele 3 meciuri, clubul patronat de Adrian Mititelu a înregistrat o înfrângere, cu același scor ca în tur, 0-2. Gutavo și Baiaram au înscris și i-au adus lui Laurențiu Reghecampf a doua victorie consecutivă. 

Chiar dacă Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0, meciul nu a fost lipsit de controverse. Marcel Pușcaș îi reproșează arbitrului modul în care a gestionat unele faze, în favoarea gazdelor. 

Marcel Pușcaș: „Influențează destinele tuturor echipelor”

„Din nou, arbitrii sunt figurile principale într-un meci de fotbal, sperăm să se implementeze acest VAR. Joi, deja se știa arbitrul acesti partide. În mod normal, CCA anunță arbitrul cu o zi înainte. Încă mai există suspicieni în relațiilor unor cluburi cu unii arbitri. 

În loc să ne procupe fotbalul, nu putem să-l luăm mereu pe „dacă” în brațe din cauza arbitrajul. Dacă dădea henț la Gustavo, dacă-l elimina pe Bancu, dacă dădea faul la Compagno. Să fim obiectivi și să se dea tot ce e de dat! Fluieră corect! Eu îl considerăm unul dintre arbitri buni ai noștri pe Marcel Bîrsan, dar a fost o seară nefastă pentru el. 

Arbitrii noști sunt singurii amatori din fotbalul românesc. Ei au serviciu, este un hobby pentru ei, și influențează destinele tuturor echipelor. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă fiecare decizie ar fi fost corectă”, a declarat Pușcaș la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

De asemenea, președintele celor de la FCU Craiova a vorbit și depre diferența dintre cele două cluburi care-și însușesc istoria Universității Craiova și promite o altă față a nou-promovatei în sezonul viitor. 

„Ei au un alt obiectiv față de noi, cel puțin până în vară. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării. În cele 4 meciuri rămase sper să acumulăm punctele necesare pentru a ne asigura un conform în playout. Nu este imposibil să câștigăm playout-ul”, a precizat Marcel Pușcaș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!