Replică dură după ce Mihai Rotaru a anunțat un nou titlu ratat de FCSB: "Stop joc!"

Mihai Rotaru FCSB Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 23:50
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 23:48

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intrat într-un duel al declarațiilor cu cei de la FCSB după ce a fost provocat de Gigi Becali.

În ultimele intervenții, Gigi Becali "i-a făcut echipa" lui Mihai Rotaru. Finanțatorul de la FCSB i-a oferit mai multe sfaturi de ordin tactic omologului de la Craivoa pentru a putea învinge Rapid în această rundă.

Mihai Stoica: "Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră?"

Sfaturile lui Becali nu au fost primite tocmai bine de Rotaru. Patronul Universității Craiova a spus că, în ciuda avansului de 10 puncte față de a doua clasată, "FCSB are cele mai mici șanse de a câștiga campionatul", principalul său argument fiind "banca de rezerve zero" a liderului.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a răspuns declarațiilor lui Mihai Rotaru făcând o comparație între lotul formației roș-albastre și cel al Universității Craiova.

"Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă. 

Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de prima ligă. Există orice posibilitate. Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm. Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții. Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid.

Chiricheș se antrenează normal, Haruț se va antrena normal în două săptămâni. Noi n-avem un lot chiar așa cum arată toată lumea cu degetul. Nu stăm foarte rău. 

Noi nu am vrut număr 9 (n.r - după plecarea lui Andrea Compagno). An vrut să jucăm altceva. Număr 9 există. Un jucător de 1.90m, imbatabil în duelurile aeriene, un jucător foarte bun care trebuie să primească încredere. În momentul în care va primi încredere veți vedea cine e Miculescu. A intrat, acum a jucat impecabil. E luptător. Mă interesează prea puțin cum îl văd alții. Eu îl vîd cu ochii celui care stă aproape de echipă mereu", a fost replica lui Mihai Stoica, la Orangesport.

Mihai Rotaru: "FCSB are cele mai mici șanse să ia titlul. Bancă zero!"

După ce Gigi Becali i-a dat sfaturi lui Mihai Rotaru legate de modul în care ar trebui să arate primul 11 al Universității Craiova, patronul oltenilor a spus că FCSB are cele mai mici șanse la câștigarea titlului, chiar dacă acum are un avans de 10 puncte față de a doua clasată, Rapid. Argumentul lui Rotaru? Nivelul scăzut al rezervelor de la formația roș-albastră.

"Eu cred că FCSB are cele mai mici șanse să ia titlul. Eu cred că îi va fi foarte greu să ia titlul, asta e părerea mea. E treaba lor, ei și le gestionează. Nu văd pe nimeni favorită, cred doar că lui FCSB îi va fi foarte greu să ia campionatul. Nu au bancă. Au bancă zero! 

Nu că au bancă zero, nu vreau să vorbesc, dar n-au bancă de nivelul primului 11. Iese Coman, cine intră? Iese Olaru, cine intră? Iese Băluță, cine intră? La U21 au probleme acum cu Pantea. Mai sunt 12 meciuri, iar faptul că nu au bancă își va spune cuvântul la un moment dat. Asta e părerea mea, dar nu e problema mea", a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

VIDEO Gigi Becali: "Mitriță trebuie să fie mai combinativ. Cum să-l ții pe Ivan pe bancă?"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!