Replica dura a lui Sandu pentru presedintele Stelei: "Arbitrul asta, Argaseala, nu are pic de respect!"

Mircea Sandu insista ca Steaua si-ar putea pierde jucatorii dupa ce a pierdut procesul cu CSA

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 12:42
Data actualizarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 12:56

Mircea Sandu a lansat zilele trecute un scenariu care l-a facut pe Valeriu Argaseala sa reactioneze imediat. Fostul sef al FRF a spus ca Steaua si-ar putea pierde toti jucatorii in urma procesului pierdut in razboiul cu Clubul Sportiv al Armatei.

"Steaua isi poate pierde jucatorii gratis, daca nu cumva au semnat alte intelegeri. Ei au contracte cu Steaua, nu cu FCSB", a fost ipoteza lansata de Sandu.

In replica, Valeriu Argaseala a transmis ca nu exista aceasta posibilitate si ca jucatorii, dar si palmaresul Stelei raman la "FCSB".

"Pe ce lume traim? Nu exista posibilitatea ca jucatorii Stelei sa devina liberi. Nu exista FCSB, exista doar FC Steaua Bucuresti. Prescurtarea asta poate induce confuzii, dar FCSB inseamna Steaua. Numele societatii comerciale, care angajeaza toti jucatorii, se numeste SC FC Steaua Bucuresti SA. N-are nici o legatura numele societatii cu decizia ICCJ, nu suntem obligati sa-l schimbam”, a precizat presedintele Stelei.

"Acest arbitru nu are pic de respect"

Mircea Sandu a continuat dialogul de la distanta cu presedintele Stelei, cu o replica data aseara la DolceSport. Fostul sef al Federatiei a venit si cu o propunere pentru CSA in conflictul cu FC Steaua.

"Vad ca a sarit de fund in sus si arbitrul asta, Argaseala. Nu mai avem simtul respectului... In momentul in care ti-ai perdut indentitatea si semnatura jucatorului este cu "Sandu", contractul cu "Sandu" s-a dus. E o logica juridica. Din punct de vedere jurudic, cei de la Steaua ar trebui sa verifice. Eu am tras un semnal de alarma. Stati sa vedem ce se va intampla. Cum se numeste acum Steaua? M-a mirat reactia lui Argaseala, ca eu n-am atacat clubul."

"Le-am spus celor de la CSA sa dea marca pentru o suma modica, pe o perioada de 45 de ani. Sa plateasca Gigi Becali vreo mie de euro pe luna. Steaua e cunoscuta prin fotbal. Ce castiga Romania daca clubul Steaua nu mai foloseste aceasta sigla?", a mai spus Sandu la DolceSport.

Modifică setările cookies