"Relatia mea cu Reghe e prea sudata. Sa stea linistiti si dinamovistii, ca tot noi luam titlul". Ce spune Becali "la rece", dupa ce a criticat asezarea lui Reghecampf de la Ankara

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Septembrie 2016, 11:55

	"Relatia mea cu Reghe e prea sudata. Sa stea linistiti si dinamovistii, ca tot noi luam titlul". Ce spune Becali "la rece", dupa ce a criticat asezarea lui Reghecampf de la Ankara

Gigi Becali a criticat tactica cu care Reghecampf a abordat meciul de la Ankara, pierdut in fata lui Osmanlispor cu 0-2. Acesta s-a declarat nemultumit de modul in care antrenorul a alcatuit primul 11, acesta din urma experimentand ulterior mai multe variante de asezare pe parcursul meciului.

"Reghe a gresit, cu echipa asta nu-i bateam niciodata pe turci. (...) de acum nu mai dorm eu, ca nu sunt degeaba patron", spunea Becali dupa meciul de la Ankara, pierdut de Steaua cu 0-2 in fata lui Osmanlispor.

Un patron cu temperament vulcanic, Becali a facut mai multe declaratii "la cald" dupa meciul pierdut de Steaua cu Osmanlispor, acesta declarandu-se nemultumit si de modul in care a fost alcatuita echipa pentru meciul de la Ankara.

Finantatorul Stelei l-a criticat pe Reghecampf pentru ca a jucat "cu cinci fundasi pe linia de fund", dar si cu Aganovic in pozitia de fundas stanga.

"Nu o sa ajung eu sa nu-mi mai spus parerea pentru ca se supara cineva", spunea seful Stelei joi seara.

La doua zile distanta, la "rece", patronul Stelei spune insa ca nu l-a criticat pe Reghecampf, nici ca ii va face antrenorului echipa ori ii va impune folosirea vreunui jucator. Latifundiarul din Pipera a spus la Digisport ca are in continuare o relatie sudata cu Reghecampf, indiferent ca le convine sau nu rivalilor.

"Relatia mea cu Reghe e prea sudata si e sudata pe rezultate. Eu cu Reghe nu ma pot certa niciodata.

Eu mi-am zis parerea, care e problema?! Am zis ce nu mi-a placut la meciul cu Osmanlispor.

Sa stea linistiti cei care vad scandaluri. Sa stea linistiti si cei de la Dinamo, ca tot noi luam campionatul si tot noi vom juca in Europa", a spus Becali la Digisport.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies