Regreta ca a ales banii arabilor in iarna? "Cand am plecat nu ma gandeam ca Steaua va pierde campionatul"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 16:17
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 16:21

Claudiu Keseru a vorbit despre plecarea sa de la Steaua.

Keseru a plecat de la Steaua in aceasta iarna, alegand sa mearga in Qatar pe un salariu colosal. Acesta nu a fost singurul jucator de baza pe care l-a pierdut Galca.

Szujala si Sanmartean au plecat si ei de la Steaua in aceasta iarna iar evoluatia campioanei a fost una descendenta. De la avantajul de peste 10 puncte avut in iarna, Steaua a ajuns al un punct in spatele ASA-ului, cu doua etape inainte de terminarea campionatului.

"Probabil au fost prea multe schimbari dintr-o data. Chiar daca jucatorii care au venit au valoare, probabil au si un timp de adaptare pana se obisnuiesc cu cerintele domnului Galca. Cand au plecat si Sanmartean si Szukala, erau niste pierderi semnificative, dar ma gandeam ca nu vom avea totusi probleme in castigarea campionatului.

Acum e alta situatie. A aparut si problema cu sigla, suporterii nu au mai venit la stadion... Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul jucatorilor cand nu sunt sustinuti. Am incredere in Steaua si va lua cu siguranta cele trei trofee in acest sezon. Au fost foarte multe greutati in acest retur si trebuie sa se intoarca", a spus Claudiu Keseru pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!