Reghecampf: "Vor veni multi jucatori iar cei cu oferte vor pleca daca e de acord Gigi" Steaua schimba echipa in vara

Reghecampf: "Vor veni multi jucatori iar cei cu oferte vor pleca daca e de acord Gigi" Steaua schimba echipa in vara

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Antrenorul Stelei a anuntat schimbari masive de lot in vara, la conferinta de presa de astazi.

Reghecampf anunta ca Steaua va cumpara mai multi jucatori, in timp ce jucatorii cu oferte vor fi lasati sa plece: "Din vara se pot intampla multe lucruri, vor aparea foarte multi jucatori, cei care au oferte sunt liberi sa plece atunci cand patronul echipei va decide acest lucru."

Steaua se va desparti in aceasta vara de Tatarusanu, caruia ii expira contractul si care a semnat deja cu Fiorentina, de Piovaccari, care se intoarce la Sampdoria dupa imprumutul la Steaua, si de Kapetanos, caruia ii expira contractul insa Steaua nu vrea sa ii prelungeasca intelegerea.

Pe langa acestia, mai multi jucatori au fost legati de un transfer in strainatate, Gardos, Latovlevici si Iancu fiind in atentia unor echipe din Vest.

Reghe a comentat si situatia lui Stanciu, schimbat in primele minute ale meciului cu Sageata, in ultima etapa de campionat: "Nicusor trebuie sa isi dea seama ca joaca intr-o echipa puternica, cu foarte multi jucatori de valoare. Asta e o problema a jucatorilor tineri, ca nu joaca constant meci de meci. Cu siguranta va juca mai bine in partidele viitoare. Eu nu dau lectii jucatorilor", a spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies