Reghecampf s-a enervat cand a fost intrebat daca va fi schimbat cu Edi Iordanescu! "Unii nu au ce face si inventeaza subiecte"

Steaua - Dinamo! Miercuri, 21:30, LIVE LA PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

"Avem un meci foarte important cu cei de la Dinamo, anul acesta nu am reusit sa castigam impotriva lor. Nu cred ca va conta cine intra pe teren, cine e mai hotarat va castiga meciul.

E greu sa lucrezi dupa un asemenea esec, dar de aceea suntem aici, sa vorbim cu jucatorii si sa ii facem sa inteleaga ca au avut multe momente in care nu s-au ridicat la nivelul nostru, au fost multi care nu au reusit sa se ridice la nivelul meciului. Sunt foarte multi jucatori care vor sa ajunga la Euro si vor sa castige campionatul si trofee.

Varela e foarte important pentru noi, a facut 2 greseli la meciul cu Astra dar nu putem sterge cu buretele ce a facut el la echipa asta in ultimii ani. E capitanul echipei, sunt sigur ca va trece peste, are putere. Asteptam o reactie din partea intregii echipe.

Cel mai important e sa terminam in play-off cel putin pe locul 2.

Aceste lucruri apar, sunt informatiile unor oameni care nu au ce face, ca sa aiba un subiect si hai sa gasim ceva de discutat in momentul de fata. Criticile patronului sunt ok, s-a pierdut cel mai important meci, nu putea sa iasa cineva si sa lauda echipa, jucatorii trebuie sa invete.

La anul trebuie sa castigam campionatul detasat, sa vindem jucatori pe bani multi, nivelul echipei trebuie sa fie altul sezonul viitor.", a spus Reghecampf la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies