"Reghecampf n-avea ce sa schimbe in trei zile". Dica, suparat pe modul in care a fost fortat sa plece, dar increzator ca va reveni: "Voi fi mai puternic, la fel si Radoi"

"Reghecampf n-avea ce sa schimbe in trei zile". Dica, suparat pe modul in care a fost fortat sa plece, dar increzator ca va reveni: "Voi fi mai puternic, la fel si Radoi"

Nicolae Dica a fost dat afara de la Steaua dupa numirea lui Reghecampf, dar nu ii poarta pica noului antrenor. Totusi, Dica se declara nemultumit de modul in care a fost anuntat ca e liber sa plece. Fostul decar si secund al Stelei ar vrea totusi sa se intoarca intr-o buna zi la club.

Nicolae Dica a parasit Steaua dupa egalul cu ASA Targu Mures, numirea lui Laurentiu Reghecampf si a staffului acestuia fiindu-i fatala fostului decar. Fostul secund al lui Galca si Radoi nu ii poarta pica lui Reghecampf, dar spune ca ar fi vrut sa fie anuntat intr-un alt mod ca nu va mai continua la echipa.

In viziunea lui Dica, Steaua care a castigat meciul cu CSU Craiova nu este creatia lui Reghecampf, insa tot a staffului vechi. Acesta spune ca "Reghecampf nu putea schimba multe in 3 zile".

"Reghecampf n-a avut ce sa schimbe prea mult, niciun antrenor nu poate schimba multe in trei zile. E adevarat ca atunci cand se schimba antrenorul fiecare fotbalist vrea sa impresioneze si alearga mai mult, vrea sa-si castige locul de titular. Un antrenor isi pune amprenta dupa o luna, poate doua, nicidecum dupa trei zile", a spus Nicolae Dica la Digisport.

"M-a deranjat doar ca nu am fost anuntat imediat dupa terminarea jocului, in vestiar, cand eram alaturi de oamenii din conducere, inainte sa merg la flash interviu. La doua minute dupa ce am dat interviurile, eu am fost anuntat ca patronul va intra in direct si va anunta revenirea lui Reghecampf. Preferam sa imi fi spus inainte de a merge la interviu, pentru ca as fi avut cu siguranta un alt discurs. Niciodata nu voi vorbi Steaua de rau. Mi-a oferit multe lucruri si nu as putea vorbi de rau un asemenea club", a mai declarat Nicolae Dica.

Dica spune ca ar vrea ca intr-o buna zi sa revina la Steaua in calitate de antrenor. 

"Nu am niciun regret. Intr-un an si jumatate, cat am fost secund, am invatat multe. Le multumesc celor din conducere ca m-au adus si antrenorilor ca m-au acceptat in staff-ul lor. Cum am spus in 2011, cand am plecat ca jucator, ca ma voi intoarce, asa spun si acum, ca ma voi intoarce si mai puternic decat am fost in acest an si jumatate", a adaugat Dica.

"As schimba ceva, daca as putea da timpul inapoi, dar tine de bucataria noastra, de ce am discutat cu Mirel Radoi. Am analizat si stim unde am gresit. Nu as vrea sa lovesc in cineva si nu vreau sa dau in anumiți jucatori sau alte persoane din conducere sau in pregatire", a mai precizat Dica.

Nicolae Dica spune ca nu a vorbit cu Reghecampf si ca noul antrenor nu a luat legatura cu el ori cu Radoi.

"Nu am vorbit cu Reghecampf si nu ne-a intrebat nimeni nimic. Cat timp nu ne-a intrebat nimeni, nu ne vom baga singuri in seama", a incheiat Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies