Reghecampf deschide site-ul Fiorentinei: "Daca va semna, ma voi bucura pentru el!" Ce spune antrenorul despre plecarea lui Tatarusanu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 14:31

	Reghecampf deschide site-ul Fiorentinei: "Daca va semna, ma voi bucura pentru el!" Ce spune antrenorul despre plecarea lui Tatarusanu:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Ciprian Tatarusanu, portarul care a aparat buturile Stelei in ultimele 5 sezoane, a intrat in ultimele 6 luni de contract, iar sansele sa ramana in Ghencea sunt tot mai mici, in conditiile in care este curtat de echipe importante ale Europei.

Desi a negociat mai multa vreme cu grecii de la Olympiakos, Ciprian Tatarusanu ar putea lua in cele din urma drumul Italiei, acolo unde este dorit de Fiorentina.

Mutarea pare sa fie tot mai aproape de realizare, dupa ce italienii au scris ca portarul si-a dat deja acordul pentru o mutare.

Mai mult, site-ul fiorentina.it a preluat astazi declaratia antrenorului Laurentiu Reghecampf, acordata dupa meciul amical cu FC Nurnberg (scor 1-5): "Am vorbit cu el (n.r Tatarusanu), i-am spus ca va ramane la Steaua pana la finalul sezonului. Nu stiu ce va face mai departe, dar daca va semna cu Fiorentina, eu ma voi bucura pentru el. Fiorentina este una dintre echipele mari ale Italiei".

Italienii se arata astfel tot mai siguri de mutarea goalkeeperului de 27 de ani, care ar putea parasi Romania la finalul stagiunii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies