Reghecampf a vorbit despre BATAIA de la petrecerea lui Bourceanu! Prima reactie dupa scandal

Reghecampf a vorbit despre BATAIA de la petrecerea lui Bourceanu! Prima reactie dupa scandal

Reghe e liber de contract si se relaxeaza in tara pana va semna cu o alta echipa. A fost invitat de onoare la petrecerea de aniversare a 12 ani de casatorie pentru Bourceanu

Reghecampf spune ca nu s-a intamplat nimic intre Tamas si Bourceanu. Reghe a plecat repede. N-a vrut sa dea nastere la speculatii si a petrecut doar cateva ore alaturi de fostii sai jucatori. A discutat cu Rusescu, Tanase si Chipciu doar despre meciuri din perioada in care lucra in Ghencea.

"Nu cunsc detalii, nu am stat foarte mult la petrecere. Nu sunt adevarate discutiile care au iesit despre bataie. Nu am sunat pe nimeni, nu e problema mea. Nu ma intereseaza ce se intamla in echipa, nu e problema mea. N-ar fi corect sa vorbesc eu despre asta.

Cat timp am fost cu baietii, am vorbit de lucruri normale, ne-am adus aminte de momente frumoase. Am stat cu Raul, cu Alex Chipciu, cu Tanase, si am vorbit despre lucruri care s-au intamplat acum un an, doi. Nu am vorbit despre ce se intampla acum. Era o petrecere, nu aveau de ce sa fie amarati. Steaua a jucat mult mai bine in meciul cu Rapid. Sigur, baietii erau tristi pentru ca meciul a fost pierdut", a spus Reghecampf la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va găzdui EURO U19 în 2025
BRAT
Modifică setările cookies