Liga 1

Reghecampf a ramas doar FANUL Stelei: "Regret ca mai are doar un punct avans, erau 13! Steaua are nevoie de un SOC!"

Laurentiu Reghecampf a evitat sa vorbeasca despre Costel Galca sau despre lucrurile gresite de la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2015, 07:15
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2015, 07:44

Fostul antrenor al Stelei a fost prezent la o emisiune de radio, la Europa FM, unde a spus ca e convins ca Steaua ia titlul.

"E greu pentru mine sa spun ceva despre un antrenor. Eu m-am abtinut sa comentez munca unui antrenor, mai ales a lui Costel Galca. Din postura de fan, si eu pot sa spun ca imi pare rau ca Steaua a ajuns sa aiba doar un punct avans, de la 13, cate avea.

Costel, cu staff-ul sau, impreuna, trebuie sa analizeze situatia. Ca fan al echipei, stiu ca Steaua va lua campionatul, sunt sigur de asta. Sper ca Steaua sa ia titlul, din toata inima. Au fost si cateva probleme grave de arbitraj la meciurile Stelei, unde echipa a fost dezavantajata.

Dar trebuie spus ca putea sa ia un punct aseara, au avut si penalty, dar l-au ratat, conta mult un punct si cu Petrolul... dar asta este. Steaua o sa isi revina, are nevoie de un soc, dar o sa isi revina.

Nu cred ca prietenia mea cu Bourceanu a stricat vestiarul Stelei, sunt numai zvonuri. Jucatorii echipei Steaua nu pot face lucruri in afara terenului, sa-si 'sape' antrenorul, sau mai stiu eu ce. E o prostie sa judecam asa acesti jucatori. Sunt oameni de nationala, oameni cu experianta mare, profesionisti. Nu au cum sa faca asa ceva", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies