Liga 1

Reghecampf a început curățenia de iarnă! Antrenorul nu a luat 4 jucători în cantonamentul din Antalya 

Laurențiu Reghecampf a renunțat la 4 jucători în perioada de pregătire din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 16:48
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 16:53

Universitatea Craiova a optat pentru un cantonament în Turcia. Oltenii vor pleca spre Antalya pe 3 ianuarie, urmând să se pregătească acolo până la reluarea campionatului. 

Însă, Laurențiu Reghecampf a decis să nu se bazeze pe patru jucători jucători în cantonamentul din Antalya. Vizații antrenorului sunt Matteo Fedele (29 ani), Mihai Bălașa (26 ani), Antoni Ivanov (26 ani) și Mihai Roman (29 ani). Potrivit fanatik, aceștia au fost înștiințați că își pot căuta o altă echipă, altfel vor fi trimiși la echipa a doua. 

  • Laurențiu Reghecampf

Rotaru: „Dacă vom continua așa vom retrograda”

Universitatea Craiova a terminat 2021 pe locul 5, cu 32 de puncte după 21 de etape, iar acest lucru l-a îngrijorat pe Mihai Rotaru. Finanțatorul clubului din Bănie a anunțat că este dezamăgit că jucătorii lui Reghecampf au ajuns la 7 meciuri fără victorie, dar, cu toate acestea, antrenorul are susținere necondiționată în continuare. 

„Dacă vom continua așa, vom retrograda, dar nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial. Noi ne batem în continuare la podium, asta înseamnă locul 3 și Cupa României. Acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Am citit și eu cu Ronny Levy, bănuiesc că sunt tot ăia care au spus că dăm afară 12 jucători. 

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Noi am dominat adversarele, am dominat-o pe FCSB, care a avut un gol norocos în minutul 93. Nu se va întâmpla la nesfârșit să meargă acest ghinion. Valoarea echipei noastre își va spune cuvântul”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies