Reghe, oferta de vis din Bundesliga: "Exista un interes clar!" Unde ar putea ajunge dupa ce va pleca de la Steaua si ce salariu i-au pregatit nemtii!

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 17:54

	Reghe, oferta de vis din Bundesliga: "Exista un interes clar!" Unde ar putea ajunge dupa ce va pleca de la Steaua si ce salariu i-au pregatit nemtii!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dupa parcursul perfect din sezonul trecut, dar si dupa performantele remarcabile reusite in aceasta vara, Reghecampf este asaltat de oferte din strainatate.

Este un lucru confirmat de Reghe, dar, mai nou, si de impresarul Leonid Istrati, care a vorbit astazi despre interesul nemtilor de la Hamburg pentru antrenorul Stelei.

"Eu sunt managerul lui Reghecampf, am o relatie foarta buna si cu Ana Maria. Am fost contactat de un club important din Rusia, este si un interes clar de la Hamburg, insa antrenorul e tentat sa cotinue la Steaua cel putin pentru faza grupelor Ligii."

"Este normal sa primeasca oferte, a demonstrat ca e foarte bun si sunt sigur ca viitorul lui suna bine. In plus, e un om cumpatat, parolist, cum mai rar intalnesti", a declarat Leonid Istrati pentru ProSport.

Conform sursei citate, Hamburg ar fi dispusa sa ii ofere lui Reghecampf un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon.

Hamburg a terminat pe locul 7 sezonul trecut in Bundesliga.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT