Marius Niculae este aproape de un transfer SURPRIZA! Echipa se bate la titlu insa rateaza Europa in acest sezon! Unde poate ajunge:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 16:59

	Marius Niculae este aproape de un transfer SURPRIZA! Echipa se bate la titlu insa rateaza Europa in acest sezon! Unde poate ajunge:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Marius Niculae este in Israel, acolo unde urmeaza sa semneze cu Hapoel Be'er Sheva, anunta Prosport.

Acesta este curtat si de Petrolul Ploiesti, unde este dorit insistent de Cosmin Contra, insa israelienii ii ofera un contract mult mai bun.

Hapoel Be'er Sheva vrea sa devina una din fortele Israelului, anuntandu-si in acest sezon un obiectiv indraznet: titlul de campioana. in acest sens, patronii clubului au investit masiv in lotul de jucatori, reusind mai multe mutari sonore.

Cel mai important transfer din aceasta vara e reprezentat de Elyaniv Barda, golgheterul lui Genk (57 de goluri in 165 de partide pentru belgieni).

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT