Reghe il lauda pe Sanmartean dupa debutul la Steaua: "Daca va fi convocat nationala? Nu sunt eu cel care decide"

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 17:15

	Reghe il lauda pe Sanmartean dupa debutul la Steaua: "Daca va fi convocat nationala? Nu sunt eu cel care decide"

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro: sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Laurentiu Reghecampf considera ca Sanmartean poate fi chemat la echipa nationala dupa debutul la Steaua, insa nu este el cel care decide. Tehnicianul Stelei a comentat meciul Stelei de aseara, castigat cu 4-0 in fata Chiajnei:

"Meciurile de pregatire nu au fost foarte importante. Am pregatit echipa si am avut multe lucruri de facut, a fost o perioada scurta, am luat multe meciuri pentru a ne pregati bine. S-a realizat acest transfer al lui Sanmartean care ne ajuta foarte mult la mijlocul terenului. Lucian a jucat foarte bine aseara, a avut un ritm foarte bun, a facut o pregatire buna cu cei de la Vaslui. Nu ne-a surprins cu nimic Chiajna, am fost mult mai buni si acest lucru se stia dinainte. Discutiile create dupa meci sunt facute de oameni care nu se pricep la fotbal. Vom incerca si la urmatorul meci sa dam 4 goluri, vrem sa facem eventul. Nu suntem favoriti la castigarea titlului, o sa fim atunci cand castigam titlu", a spus Laurentiu Reghecampf la Sport.ro

Acesta a dezvaluit ca Adrian Cristea are usa inchisa la Steaua, chiar daca acesta s-a intors la echipa dupa ce nu s-a inteles cu Petah Tikhva.: "Adrian Cristea nu mai este la Steaua deocamdata. Am hotarat de la 1 ianuarie sa nu mai continuam impreuna, i-am transmis asta. El are un proces cu clubul nostru nu stiu ce se va intampla de acum incolo.
Iancu trebuie sa se pregateasca mai bine la fel ca ceilalti jucatori, daca va juca mai bine va intra.", a spus Reghecampf.

Acesta a comentat si situatia lui Keseru, care a debutat aseara oficial la Steaua: 'Keseru a jucat foarte bine aseara atata timp cat a fost pe teren. Mai are nevoie de timp de acomodare, a avut 2 perioade de pregatire, a facut-o si cu echipa din Franta si cu noi. Trebuie sa il intelegem dar sunt sigur ca atat el cat si ceilalti jucatori vor juca din ce in ce mai bine. Asa v-am spus si la Piovaccari si la Sanmartean. Keseru are un salariu mare dar e platit cu cat merita, e o suma normala pentru un jucator de echipa nationala, un atacant care a venit la Steaua si vrea sa faca performanta. Pentru mine e important randamentul lui in teren", a spus Laurentiu Reghecampf la Ora Exacta in Sport, pe Sport.ro

Merita Sanmartean sa fie joace in echipa nationala? (8147 voturi)
 
Da
89.90%7324 voturi
 
Nu
10.10%
823 voturi
Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies