Reghe: "I-am facut oferta lui Marica!" Becali il asteapta la inchisoare! Ce spune despre transferuri:

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 12:36

	Reghe: "I-am facut oferta lui Marica!" Becali il asteapta la inchisoare! Ce spune despre transferuri:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre transferul lui Marica la Steaua, jucator care ar primi 50.000 de euro pe luna daca va semna cu campioana Romaniei.

"Sunt mai multi jucatori pe care ii avem pe lista. Marica este unul dintre jucatorii pe care ii dorim. E pe lista noastra. El nu duce lipsa de oferte, dar i-am facut o propunere"
, a recunoscut antrenorul Stelei la Dolce.

Cat despre grupa din Champions League, Reghe e convins ca un start bun poate propulsa Steaua spre calificarea in optimi.

"Toate echipele sunt puternice. Avem o grupa echilibrata. Intalnim Chelsea, pe care o cunoastem, cu Basel am jucat doua meciuri amicale. Avem forta sa ne batem de la egal la egal cu oricine.

Basel a ajuns in semifinalele Europa League, Chelsea a castigat, iar Schalke e o echipa buna, nu e o grupa usoara. Avem un program bun, e ideal pentru noi. Avem sanse bune sa ne calificam in primavara europeana.

Chelsea e cea mai buna echipa din grupa, dar noi i-am batut la Bucuresti. Trebuie sa jucam mult mai bine decat atunci. Daca vom castiga primul meci, avem o sansa buna.", a mai spus Laurentiu Reghecampf.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT