Reghe i-a dat OK-ul sa ramana la Steaua! "E box-to-box, am avut discutii pentru TRANSFER, dar eu nu dau jucatori AFARA!" Mesaj neasteptat:

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Ianuarie 2014, 19:02

	Reghe i-a dat OK-ul sa ramana la Steaua! "E box-to-box, am avut discutii pentru TRANSFER, dar eu nu dau jucatori AFARA!" Mesaj neasteptat:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua a fost la un pas sa se desparta de Mihai Radut, insa pana la urma mutarea la echipa Gent, antrenata de Mircea Rednic a picat.

Laurentiu Reghecampf pare sa-i fi dat inca o sansa mijlocasului:

"Au fost anumite discutii despre plecarea lui Radut, legat de subiectul cu Mircea Rednic. Daca nu va pleca de la Steaua, el va face parte din lot, e un jucator care mai are de crescut, este serios, este genul de jucator box-to-box, e pe drumul bun, depinde doar de el, sa aiba maturitate, sa arate ca merita sa fie in continuare la Steaua.

Sper ca atunci cand va intra pe teren sa o faca mai bine. Eu dau sanse tuturor, nu sunt angajat sa dau afara jucatori. In fotbal sita cerne, anumiti jucatori se dau afara singuri de la cea mai importanta echipa din Romania. Sunt multi care isi doresc sa fie aici, insa nu sunt multi cei care rezista aici", a anuntat Reghecampf la Digi.

Radut este cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt si are 23 de ani.

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies