Reghe, FIERT pe jucatori: "Unii dintre ei, daca vor continua asa, nu vor mai continua cu noi!" Suporterii Stelei au facut circ dupa meci!

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Ianuarie 2013, 23:25

	Reghe, FIERT pe jucatori: "Unii dintre ei, daca vor continua asa, nu vor mai continua cu noi!" Suporterii Stelei au facut circ dupa meci!

STEAUA 1-2 FERENCVAROS | Steaua a facut un meci slab in ultimul amical de la Marbella. Jocul stelistilor a fost taxat la sfarsit de Laurentiu Reghecampf

Reghecampf s-a aratat dezamagit de prestatia jucatorilor sai in ultimul amical de la Marbella. Fara sa dea nume, antrenorul Stelei a lansat un avertisment pentru cei care n-au luat in serios partida cu Ferencvaros.

"Sunt suparat pe unii jucatori de-ai mei, pentru ca sunt delasatori. In special pe cei care au intrat de pe banca. Daca vor continua asa, unii dintre ei nu vor mai continua cu noi.", a declarat Reghe, care a comentat si un eventual transfer al lui Bokila la Steaua.

"Deocamdata nu se stie nimic, dar daca va ajunge la Steaua, Bokila e binevenit. Ma bucur foarte mult ca domnul Becali a anuntat ca Rusescu va ramane. Patronul stie foarte bine ca daca vom vinde jucatori ne va fi greu sa ajungem in grupele Ligii Campionilor.", a mai spus antrenorul Stelei.

La finalul meciului, suporterii Stelei prezenti la meci s-au dat in spectacol. In prima faza, au huiduit frenetic momentul in care maghiarii de la Ferencvaros au primit trofeul simbolic pentru castigarea turneului de la Marbella.

Apoi au iesit in afara stadionului, si, ca sa-i vada mai bine pe stelisti in autocar, s-au suit pe masinile din parcare, multe dintre ele ale spaniolilor care lucreaza la baza de pregatire de la Marbella.

Insa "minutul de aur" al spectacolului a fost oferit atunci cand suporterii l-au vazut pe managerul Stelei in parcarea stadionului. Meme a fost luat in brate si aruncat in sus, ca un antrenor care tocmai castigase Liga Campionilor :)

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Au pornit cu o afacere de garaj, acum sunt milionari cu bani de la UE
BRAT