Reghe: "Eu n-o sa merg niciodata ca o femeie la Comisii! Sa aiba grija cu jucatorii Stelei, sunt sensibili!" FOTO: Ce a scris Piturca in plangerea de la FRF:

Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Martie 2014, 20:07
Data actualizarii: Luni 17 Martie 2014, 20:19

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Victor Piturca l-a reclamat pe Laurentiu Reghecampf la Comisiile FRF, dupa scandalul declaratiilor din ultimele zile. Antrenorul Stelei recomanda mai multa prudenta in astfel de actiuni "pentru ca jucatorii Stelei aud si sunt sensibili".

Reghecampf a precizat ca el "nu se va plange niciodata ca o femeie la Comisiile Federatiei."

"Eu le recomand sa fie foarte atenti, pentru ca jucatorii aud si sunt sensibili. La Steaua am ramas singur in ceea ce priveste conducerea echipei, iar ei vor sa ma suspende pentru ce i-am spus marelui antrenor Piturca... nu cred ca este corect."

"Nu mi se pare normal ca doar el sa aiba voie sa se duca sa se planga la FRF. Oricum, eu niciodata n-o sa merg ca o femeie la Comisii."

"Am fost la Federatie de mai multe ori si am cautat sa am dialog, dar el nu doreste asta. Pe mine ma deranjeaza foarte tare situatia. De ce sa am un dialog cu un om care nu da doi bani pe ce facem noi?", a spus Reghecampf la Sport.ro.

Iata mai jos reclamatia pe care a facut-o astazi Victor Piturca la Comisiile FRF:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!