Doi sportivi ai CS Dinamo, retinuti de politie dupa ce au batut cu bestialitate un politist: "Nu toleram asa ceva la clubul Dinamo!"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Martie 2014, 19:45
Data actualizarii: Luni 17 Martie 2014, 22:06

Doi sportivi ai lotului national de lupte al Romaniei au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au batut cu bestialitate un politist din Brasov, anunta Prosport.ro, care scrie ca luptatorii Alin Alexuc (FOTO STANGA) si Tomi Hirnoveanu se afla in custodia Politiei Brasov.

Potrivit sursei citate, cei doi sportivi legitimati la CS Dinamo au iscat un incident grav in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 04:30, acestia agresand un barbat care voia sa-si apere iubita. Un politist, care a intervenit prompt, a fost si el atacat de cei doi sportivi.

Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo a declarat: "Nu e normal ca sportivii sa nu se afle in cantonament, mai ales ca peste trei saptamani vor concura la Europeanul de la Helsinki. De ce nu au plecat si daca au plecat cu acordul antrenorului? Pe mine ma intereseaza latura sportiva, nu sunt de acord cu plecarile din cantonament. Referitor la cealalta latura, vor raspunde in fata legii. Eu nu tolerez asa ceva la clubul Dinamo".

Marian Chiriac, purtatorul de cuvant al Prachetului de pe langa Judecatoria Brasov a comentat si el pentru Prosport.ro, acesta declarand: "Cei doi sportivi retinuti au fost implicati intr-o altercatie cu un politist. Ei sunt retinuti si prezentati instantei cu propunerea de arestare pentru 29 de zile pentru ultraj.

(...) Daca ar fi fost legitima aparare, atunci nu ar mai fi fost retinuti sau nu s-ar mai fi propus arestarea preventiva pentru 29 de zile", a spus acesta.

SURSA FOTO: Prosport.ro

Modifică setările cookies