Reghecampf a gasit vinovatii: "Nu-mi explic cum a ratat Tatu din 6 metri! Georgievski a gresit la golul lor" Ce spune despre golul primit in minutul 94:

Autor: Sport.ro
Luni 01 Aprilie 2013, 23:59

	Reghecampf a gasit vinovatii: "Nu-mi explic cum a ratat Tatu din 6 metri! Georgievski a gresit la golul lor" Ce spune despre golul primit in minutul 94:

Otelul 1-1 Steaua | Echipa lui Reghe se duce la 13 puncte in fruntea clasamentului insa stelistii au fost egalati la Galati in ultima faza de joc. Georgievski l-a scapat din marcaj pe Sirghi si acesta a inscris cu capul!

"Trebuia sa inchidem jocul mai devreme, am avut situatii clare de a marca dar cred ca la faza ratarii lui Tatu puteam sa inchidem jocul si nu mai ajungeam in minutul 93 sa primim gol din faza fixa. Au fost mai multe greseli pana la acea lovitura, trebuie sa gestionam aceste lucruri.

Pana la urma aici intervine valoarea si personalitatea fiecarui jucator. Am stat prea in poarta, Georgievski nu il tine bine pe Sirghi si acesta da un gol. Nu stiu de ce a ratat Tatu dar nu ma ingrijoreaza nimic, mi-a placut atitudinea jucatorilor, faptul ca Tanase a jucat cat mai mult spre poarta si ca a intrat in dueluri 1 la 1.", a spus Reghecampf despre meciul cu Otelul.

Acesta a dezvaluit ca Gardos s-a accidentat cu o zi inainte de meci: "Gardos s-a accidentat ieri la antrenament, a calcat stramb si a simtit o lovitura la genunchi. Am preferat sa il trimitem sa faca un RMN ca sa fim siguri ca nu e nimic cu el."

"Stanciu este un jucator bun, ma bucur ca o sa vina la Steaua, am auzit ca a jucat bine si azi. Orice jucator bun e binevenit la Steaua.", a mai spus Reghecampf la Digisport.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT