Grigoras e multumit de egal, dar il acuza pe Tudor: "Gol dintr-o lovitura libera GRATUITA!" Ce a spus despre transferul lui Iorga la Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 01 Aprilie 2013, 23:50
Grigoras e multumit de egal, dar il acuza pe Tudor: "Gol dintr-o lovitura libera GRATUITA!" Ce a spus despre transferul lui Iorga la Steaua:

Otelul Galati 1-1 Steaua | Grigoras acuza arbitrajul si spune ca Steaua a inscris dupa o lovitura libera acordata gratuit.

"Am jucat cu viitoarea campioana a Romaniei si e clar ce valoare au. Ne-am astepta la un meci foarte dificil, ma bucur pentru baieti si ii felicit insa pentru atitudine. Ma asteptam sa cadem dupa gol, dar ei au aratat ca au ambitie. Noi am dorit sa iesim de pe teren cu fruntea sus si e bine ca am putut sa egalam.

Fotbalul se joaca pana la ultima faza si noi am sperat pana la capat. E bine ca am dat gol din faza fixa, am fost norocosi. Nu pot sa zic ca le-am exersat, nu stiu daca e punctul slab al Stelei. A fost o faza oarecare, Iorga a batut bine si Sarghi a reluat, asta a fost.

La golul Stelei am avut insa impresia ca s-a dat prea usor lovitura libera. Mai mult, Tudor i-a dat si galben lui Sarghi aiurea, si nu va putea evolua in etapa urmatoare.

Deocamdata Iorga trebuie sa se pregateasca si sa joace bine, apoi va vedea daca va ajunge la Steaua. Trebuie sa aiba evolutii mai bune de atat. Noi ne gandim sa ne salvam, nu sa vindem jucatorii.

Cand am venit la Galati, am stiut exact unde vin si ce am de facut. Nu mai sunt probleme, ramane doar sa jucam si sa ne salvam de la retrogradare.", a spus Petre Grigoras la finalul partidei, la Digisport.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT