Rednic anunta BUGET mai mare la Dinamo si jucatori noi! Ce fost stelist vrea sa aduca in Stefan cel Mare

Mircea Rednic e convins ca in sezonul urmator va intrerupe seceta de trofee de la Dinamo. 

Antrenorul dinamovistilor anunta un buget mai mare, dupa anii in care Negoita a condus clubul cu buget de austeritate. Rednic vrea si transferuri importante, jucatori din Europa, dar si pe Radut, fostul jucator al Stelei.

"Nu este usor, dar pot sa-i motivez. Campionatul, daca il iei, ramane campionatul. O cupa, Cupa Ligii... Sunt jucatori tineri si au posibilitatea sa plece in campionate mai puternice",
a declarat Rednic.

"Nici vorba de reducerea plafonului salarial. Chiar a crescut, la unii jucatori. Nu am avut nicio problema cu domnul Negoita. Ceea ce a promis a respectat pana acum. Rabdare si trebuie sa fim foarte atenti ce jucatori vom aduce", a mai spus antrenorul.

Radut a fost cedat definitiv de Steaua la Pandurii, iar acum poate ajunge la Dinamo. Rednic mai vrea jucatori din strainatate.

"Mihai Radut este un jucator pe care eu il apreciez foarte mult. L-am dorit si cand eram in Belgia, iar el era inca la Steaua. Am inteles ca el mai are un an de contract. Vedem ce se intampla. Nu e nimic sigur, dar e un jucator care mie imi place. Jucatorii pe care ii vreau sunt din strainatate, din Europa", a spus Rednic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies