Reclamat la FRF de Universitatea Craiova, Mihai Stoica nu a stat pasiv: „Rotaru ar fi fost perfect la Comedy Central!”

Mihai Stoica CSU Craiova FCSB Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru și Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:40
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:41

Mihai Stoica i-a răspunsul lui Mihai Rotaru, după ce Universitatea Craiova l-a reclamat la FRF.

Universitatea Craiova a depus un memoriu la Federația Română de Fotbal în care vizatul este Mihai Stoica. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a argumentat că FCSB are un avantaj față de celelalte competitoare datorită colabărării pe care oficialul roș-albaștrilor o are cu Orange Sport, unde deține funcția de analist. 

„Nu avem niciun meci cu MM Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru: „Oare pe Facebook mă lasă să-mi etalez cunoștințele?”

Mihai Stoica nu a stat pasiv la inițiativa lui Mihai Rotaru. Managerul general al clubului roș-albastru i-a reamintit omului de afaceri că săptămâna trecută și-a exprimat opinia despre FCSB, și implicit despre situația lui Malcom Edjouma, și că nu-i poate îngrădi nimeni dreptul la libera exprimare. 

„Memoriul ăsta la FRF e la fel de stupid cum ar fi fost dacă ar fi făcut un memoriu că, dacă echipa sa termină la egalitate, să primească două puncte. E atât de ridicol memoriul ăsta. Ce legătură are prezenţa mea aici cu faptul că îmi exprim opinia? Îmi pot exprima opinia la orice televiziune şi pe reţelele de comunciare. Eu orice scriu pe Facebook se preia, nu trebuie să fiu colaborator.

Că mă jigneşte non-stop... Am promis unui prieten comun că n-o să mai ironizez, dar nu le-am ironizat niciun jucător. Săptămâna trecut l-am lăsat pe Rotaru să vorbească despre FCSB, ştiţi toate ironiile, inclusiv la adresa lui Edjouma. Trag concluzii că vor să joace mai bine cu noi şi mai slab cu alţii.

Nu l-am văzut pe Rotaru să intre pe la Comedy Central, deşi ar fi fost perfect acolo. Nu ai cum să susţii o asemenea aberaţie. Oare mă lasă pe Facebook să-mi etalez cunoştinţele sau în emisiunile pe format Champions League de aici?

Colaborator la emisiuni de profil sunt de ani de zile, aici, dincolo, peste tot. Cum să spui asemnea enormitate? E adevărat că aşa cum sunt unii fotbalişti mai buni, cum sunt conducători mai buni, pregătiţi, alţii mai puţin pregătiţi, fiecare cu şcolile lui, aşa trebuie să înţeleagă şi Rotaru că sunt oameni care se pot exprima mai clar decât alţii. Bănuiesc că are vreo 50 de ani, a prins vremurile de la Revoluţie când voia libertate de exprimare”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!