Reactia lui Reghe dupa ce a vazut imaginile cu Iancu: "Si eu as fi procedat la fel. Le dau dreptate" Cum IL APARA in fata lui Becali:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 16:58

	Reactia lui Reghe dupa ce a vazut imaginile cu Iancu: "Si eu as fi procedat la fel. Le dau dreptate" Cum IL APARA in fata lui Becali:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Reghe a vorbit azi despre cazul lui Gabriel Iancu, jucator pe care il paste o amenda de 100.000 de euro. Gigi Becali va fi informat cu privire la cele intamplate in cantonamentul nationalei, insa lucrurile sunt inca incerte. Laurentiu Reghecampf spune ca s-a uitat pe caseta si a vazut cum secundul nationalei a iesit din hotel si nu l-a oprit pe jucator sa plece. Iancu ar fi lipsit doar cateva minute, si nu toata noaptea, cum secundul Constatinovici l-ar fi anuntat pe Bogdan Stelea.

„Trebuie sa vorbim clar. Daca este adevarat ca a plecat din cantonament, pentru mine acest jucator nu mai exista. Sunt de partea lor, dar in momentul cand stiu adevarul. Nu vreau sa dea un jucator afara pentru ca a lipsit trei minute. Este o dezinformare. Noi am fost si am vazut, ca altfel nu vorbeam. Nu vreau ca jucatorul cand intre pe teren sa fie afectat. Nu stiu ce interes au sa-l denigreze pe Iancu si nici nu este problema mea. Si eu ca antrenor la fel as fi procedat. Daca un jucator face o anumita boacana trebuie sa spui, ca nu iti e frica de un jucator de 18 ani.

De ce nu s-a dus sa vorbeasca cu el. Constantinovici iese dupa jucator si se intoarce. De ce nu a mers sa vorbeasca cu el. Pe imagini se vad si alti jucatori care ies din hotel. Constantinovici trebuie sa spun clar ce s-a intamplat ca asta ne intereseaza si pe noi. Sunt foarte multi oameni care l-au vazut si imaginile nu mint.
De cand a iesit Constatinovici din hotel au trecut 2 minute si cateva secunde. Eu sunt de acord cu ei, jucatorul trebuia sa anunte, dar nu poti sa spui ca jucatorul a fugit din cantonament imbracat in civil. Sunt camere pe fiecare etaj si se vede exact cum intra in camera si pana dimineata nu a mai iesit. Nu stiu daca joaca, o sa vedeti diseara. Este foarte grav sa spui ca a fugit jucatorul din cantonament si s-a intors dimineata", a spus Laurentiu Reghecampf.

Reghe va incerca sa il ajute pe Iancu si sa puna o vorba buna la Gigi Becali. Nu se stie inca exact daca Gigi il va scapa pe Iancu de amenda de 100.000 de euro.
"Stelea a fost coleg cu mine si il respect, dar nu o sa pot sa fiu de acord cu astfel de lucruri pentru ca este vorba de un jucator important de la Steaua. Speram sa vedem daca scapa de amenda. Nu stiu daca patronul a vazut aceste imagini. Incercam sa-l facem sa vada lucrurile asa cum au fost”, a mai spus antrenorul Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT