Liga 1

"Eu pastrez distanta fata de Alibec!" Reactia lui Reghe dupa ce a aflat ca Alibec NU joaca impotriva Stelei. Ce ii transmite lui Sumudica

Alibec nu va intra pe teren pentru Astra impotriva Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2016, 14:05
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2016, 14:09

Reghe spune ca asta va fi un minus pentru Astra, indiferent daca Sumudica va mai fi sau nu la Giurgiu pana la ora meciului.

"Este un meci important, jucam cu echipa campioana, este foarte important sa pastram distanta in clasament. Nu avem nicio polita de platit, trebuie doar sa castigam. Sper ca jucatorii mei sa fie pregatiti mental. Cei de la Astra isi vor dori sa ne bata. Am vazut foarte multe lucruri pozitive, trebuie sa avem aceeasi atitudine de la Villareal"

"Nu cunosc situatia lui Sumi. Cine o sa fie pe banca, Sumi sau altcineva, cu siguranta isi vor dori sa ne bata. A demonstrat ca este un antrenor bun, este decizia lui, o sa fie o pierdere pentru Astra, daca pleaca, pleaca la mai bine. Astra este o echipa solida, jucatori cu experienta foarte mare, stim ce ne asteapta. Este un minus pentru Astra faptul ca nu joaca Alibec. Eu nu am vorbit cu el, i-am spus cand sa vina in ianuarie, pana atunci eu pastrez distanta",

"Daca ei asa au decis sa se bucure este problema lor. Nu pot eu sa le spun cum sa se bucure. Nu exista boicot al jocului. Niciodata un antrenor nu o sa faca acest lucru si mai ales Sumudica, si mai ales cand vine meciul cu Steaua. Astra nu trebuie scosa din lupta, mai sunt multe etape", a declarat azi Reghe la conferinta de presa.

Modifică setările cookies