Reactia lui Razvan Lucescu la primul meci FARA MUTU la Petrolul! Ce spune despre situatia "Briliantului"

Reactia lui Razvan Lucescu la primul meci FARA MUTU la Petrolul! Ce spune despre situatia "Briliantului"

CHIAJNA 0-0 PETROLUL | Razvan Lucescu nu a fost nervos dupa egalul scos la Chiajna, locul unde Steaua a facut ce-a vrut.

Fara Mutu pe teren, Petrolul a avut ocazii mari cu Chiajna, dar nu a reusit sa marcheze: "Mutu s-a accidentat. Nu pot sa va spun astazi. Conjunctura nu a fost favorabila. Multe accidentari si suspendari.", a spus Razvan Lucescu dupa meci.

Acesta a comentat si rezultatul: "Daca inscriam am fi deschis jocul si erau mai multe spatii. Trebuia sa fim atenti sa nu patim ce a patit Pandurii, sa nu gresim sa se ingreuneze jocul. Un meci de mare lupta, de mare agresivitate, am avut 4 mari ocazii de a marca.Trebuie sa acceptam acest 0-0 de lupta in fata unei echipe inferioare care a facut un joc de a bloca."

Geraldo a declarat dupa meci ca Petrolul trebuia sa castige fara probleme aceasta partida: "Daca am fi dat doua goluri, nu ar fi fost un rezultat mincinos. Nu e o rusine cand dam totul pe teren. Ei nu au avut ocazii. Cand schimbi antrenorul, toti jucatorii vor sa demonstreze ca merita sa fie titulari. Nu ma intereseaza asa de mult Astra.", a spus fundasul Petrolului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies