Sumudica i-a raspuns lui Chirila! "Vorbea despre altceva, masina lui a facut accident cu autocarul Stelei" Ce a spus despre meci

Sumudica i-a raspuns lui Chirila! "Vorbea despre altceva, masina lui a facut accident cu autocarul Stelei" Ce a spus despre meci

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Sumudica a reusit sa nu primeasca gol nici etapa aceasta, dupa 0-0 cu Petrolul. Antrenorul a declarat ca a fost extrem de multumit de jucatorii sai si considera rezultatul echitabil.

"Sunt multumit de atitudinea baietilor, dar si de rezultat. Voiam sa luam minimum un punct. Asa cum i-am promis lui Dinu Gheroghe, o sa ii fac viata grea lui Razvan. Rezultatul mi se pare echitabil"
, a spus Sumudica dupa meci.

Antrenorul a tinut sa ii raspunda si lui Ionut Chirila, care l-a acuzat ca i-a facut "masina", referindu-se la faptul ca l-a inlocuit.

"Eu atat vreau sa ii zic lui Chirila. Asta e alta masina, pentru ca masina lui este probabil in service, dupa ce a facut accident cu autocarul Stelei acum cateva etape"
, a glumit Sumudica.

El a vorbit si despre fanii Petrolului, care l-au ironizat in timpul meciului. "A devenit deja o obinuinta, <Sumudica are puncte, puncte>. Le-as arata ca se inseala, dar nu-mi sta in caracter", a spus Sumudica.

"A trebuit sa fim atenti la mingile lor lungi care puteau surprinde. Este un meci impotriva unei echipe care e multumita cu acest rezultat de egalitate, care s-a bucurat pentru acest punct. Pe langa nemultumirea pe care o simti, trebuie sa acceptam acest rezultat. Intr-un astfel de meci ne-a lipsit doar golul.

Fiecare echipa trebuie sa joace pentru propriul interes. Jucatorii celor de la Chiajna merita felicitati pentru efortul depus, pentru ca s-au luptat, dar cred ca Petrolul cred ca ar fi meritat ceva mai mult" a declarat si Razvan Lucescu la final.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies