Reacția lui Răzvan Burleanu în disputa dintre Lucian Burchel și Gigi Becali: "Vom lua decizii și mai dure"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:17
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:21

Problema antrenorilor de la FCSB reprezintă unul dintre subiectele de actualitate din fotbalul românesc. 

Răzvan Burleanu a intervenit în disputa de la distanță dintre oficialii vicecampioanei României și Lucian Burchel, explicând care este poziția Federației Române de Fotbal pe acest subiect.

"Sunt două subiecte diferite. Pe de o parte, subiectul legat de antrenori: o soluție pe termen lung e că ne dorim un comportament mult mai responsabil din partea cluburilor, dar și din partea antrenorilor care nu au licență pentru competiția respectivă. Dacă vom vedea că sancțiunile nu sunt suficiente, va trebui să luăm decizii și mai dure. 

În ce privește disputa dintre cei doi, cu siguranță cred că vor putea printr-un dialog să conștientizeze amândoi că pur și simplu nici clubul nu are de câștigat, dar nici poziția Școlii Federale de Antrenori nu are nimic de câștigat", a declarat președintele FRF în cadrul unei conferințe de presă. 

Ce i-a reproșat Gigi Becali lui Lucian Burchel
 

Lucian Burchel, șeful Școlii Federale de Antrenori, a făcut sesizare către FRF în cazul lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a plecat în cantonament fără antrenorul din acte. Fostul fotbalist pregătește echipa, în ciuda faptului că este delegat în acte. 

Cazul a fost pus luni, 23 ianuarie, pe masa Comisiei de Disciplină, însă s-a decis amânarea cazului și au oferit un nou termen, pe 30 ianuarie.

"Cu Burchel, eu l-am sunat pe Burleanu, am zis să avem tot timpul un dialog și am vrut să îl întreb: 'Domnule, vreau să te întreb un lucru, noi ne-am angajat inchizitor? Tu te crezi inchizitor? Bă, tu te crezi inchizitor? Noi îți dăm salariu să te dai inchizitor, ce ești, mă, tu, procuror?' Păi, s-a făcut procuror, mă. La instanță să se ancheteze și să se hotărască dacă a greșit. 

Pe unul ca Burchel, dacă îl pui șef la DNA, toată lumea va fi arestată. Inventează el... 'Eu sunt Burchel'. Bă, ești tu Burchel? Ai venit la mine să te angajez și ți-am zis 'Pleacă, mă, de aici că ai venit de la Gică!'", a declarat Gigi Becali

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!