Reacția lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali l-a numit slujitor și a spus că "el doar execută ordinele mele"

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Martie 2023, 09:30
Data actualizarii: Sambata 04 Martie 2023, 09:29

Gigi Becali a oferit o reacție după demisia lui Leo Strizu de la FCSB, iar în discursul său a atins și situația managerului general de la FCSB.

Finanțatorul vicecampioanei a reiterat că este singura persoană din cadrul clubului care ia decizii, iar pe angajați i-a numit "slujitori". În ceea ce privește situația lui Mihai Stoica, Becali a explicat că "el doar execută ordinele mele" și "zice exact ce-mi convine mie".

Reacția lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali l-a numit slujitor și a spus că "el doar execută ordinele mele"

Întrebat despre declarațiile lui Gigi Becali, Mihai Stoica a spus că nu este deranjat de modul în care este catalogat de patronul celor de la FCSB.

"Nu mă deranjează. Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Unii nu au cum să înțeleagă pentru că nu au cunoștințe în domeniul ăsta. Efectiv așa se exprimă el", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre Mihai Stoica

"Dacă le spunea ceva jucătorilor (n.r - Leo Strizu), începeau să râdă. El era acolo ca să țină locul de suficiență și s-a supărat că-l lucrează MM. Eu am vrut să fac un bine, și așa este când faci bine.

Acum nu MM e vinovatul, că nu poate să dea în mine. Nu poate să lovească un leu și mă duc acolo să lovesc un câine. Eu fac tot la FCSB, dacă are cineva de lovit, să lovească în mine. MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Nu mai comentați pe slujitorii mei, ei îmi slujesc mie", a declarat Gigi Becali, vineri după-amiază, la televiziunea Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!