Marian Copilu se întoarce în Liga 1! Omul-titlu de la CFR Cluj s-a înțeles cu noul club și este așteptat în cantonament

Marian Copilu CFR Cluj Universitatea Craiova Superliga Marian Copilu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 15:52
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 15:55

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj, care a plecat la începutul lunii septembrie împreună cu Marius Șumudică, revine în Liga 1.

Copilu este noul președinte al Universității Craiova, cu care a negociat de mai multe vreme. Se pare că cele două părți au semnat un contract încă din noiembrie, cu începere de la începutul anului 2022, notează GSP.ro.

Marian Copilu, noul președinte de la Craiova

Acum, noul oficial al oltenilor este așteptat în cantonamentul celor de la Craiova din Turcia. Acesta a ales să nu plece împreună cu echipa, deoarece a stat în carantină, fiind în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19.

  • Marian Copilu

Sorin Cârțu ar urma să ocupe funcția de președinte onorific la Craiova după ”instalarea” lui Copilu.

În perioada petrecută în Gruia, la CFR Cluj, Marian Copilu a fost lăudat de mai multe voci din cadrul clubului, acesta fiind unul dintre apropiații vestiarului.

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis și-a manifestat intenția de a pleca de la CFR imediat după ce Copilu a fost îndepărtat de acționariatul clubului.

"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!", a declarat Giedrius Arlauskis, în septembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!