Reacția lui Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - FC Botoșani 1-1

Hermannstadt - FC Botoșani Hermannstadt Marius Maldarasanu Superliga Marius Măldărășanu , antrenor FC Hermannstadt / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 21:55
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 21:55

Meciul dintre Hermannstadt și FC Botoșani s-a încheiat la egaliate, scor 1-1, în etapa a 5-a din play-out-ul Superligii.

Sebastian Mailat a deschis scorul pentru moldoveni în prima repriză, după ce sibienii au rămas în zece oameni, dar Hermannstadt a dat lovitura în prelungirile partidei.

Cristi Neguț a înscris superb dintr-o lovitură liberă și a adus un punct important pentru echipa pregătită de Marius Măldărășanu.

La finalul meciului, antrenorul celor de la Hermannstadt a tras primele concluzii și s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi, având în vedere că, din minutul 24, sibienii au evoluat în zece oameni după eliminarea lui Murgia.

Marius Măldărășanu: ”A fost un meci tensionat”

”De data asta s-a întâmplat bine pentru noi. A fost un meci tensionat. Pe care l-am început bine. Am avut o situație bună la centrarea lui Ianis Stoica la Balaure. A venit și acea eliminare.

În a doua repriză nu au avut nicio ocazie. A venit acea fază care a decis soarta jocului. Le-am spus că tot ce li s-a întâmplat se va întoarce. Era normal să riscăm. Norocul s-a întors și de partea noastră. E un punct cât o victorie.

Toți au intrat foarte bine, au intrat cu ceva. Poate le-au dat un impuls și celorlalți. E greu. Dacă jucam 11 contra 11, poate lucrurile erau diferite. I-am felicitat. Trebuia să ne apărăm bine.

Eu le cer personalitate, să vină cu ceva. Cred foarte mult în ei. Multe nu sunt de spus. Este un punct norocos, dar un punct cât o victorie”, a spus Măldărășanu.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt a ajuns la 28 de puncte și este la un punct de Oțelul Galați, următoarea clasată, care are un meci mai puțin. 

În următoarea etapă, sibienii vor evolua tot pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, în timp ce FC Botoșani, care a rămas pe locul 14, va evoluat ”acasă” cu Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!