Reactia lui Duckadam cand a aflat ca Iordanescu lucreaza pentru CSA Steaua! Fostul selectioner il cauta pe "noul Gigi Becali"

Reactia lui Duckadam cand a aflat ca Iordanescu lucreaza pentru CSA Steaua! Fostul selectioner il cauta pe "noul Gigi Becali"

In discursul public, Anghel Iordanescu incearca sa se situeze intr-o zona neutra in conflictul dintre CSA Steaua si FCSB Steaua. In realitate, fostul selectioner cauta sponsori pentru noul proiect al Armatei.

Zilele trecute, o mare companie din Romania si-a anuntat intentia de a investi in clubul Petrolul Ploiesti, iar in discursul sau, directorul general al companiei a mai "scapat" o informatie.

Anghel Iordanescu a incercat sa il convinga sa directioneze banii spre CSA Steaua, proiectul care va lua nastere in cateva luni.

"Nu va ascund faptul ca, in urma cu doua saptamani, am avut o intalnire cu domnul Anghel Iordanescu si, printre altele, m-a intrebat de ce nu vin cu Veolia intr-o asociere la CSA Steaua. Stiti bine povestea de acolo. I-am raspuns ca inca sunt petrolist si imi doresc sa fac treaba la clubul Petrolul", a spus Madalin Mihailovici, directorul Veolia Romania, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

"Nu ma surprinde, ma asteptam"

Helmuth Duckadam spune ca se astepta ca Anghel Iordanescu sa treaca activ de partea CSA, chiar daca in discursul public, fostul selectioner facea eforturi de a se mentine intr-o zona neutra.

"Nu ma surprinde faptul ca Iordanescu e in cautare de sponsori pentru echipa CSA, asa cum nu ma surprinde nici atitudinea lui Victor Piturca. La fel, nu ma surprinde nici atitudinea lui Tudorel Stoica", a comentat Duckadam la Ora exacta in sport.

Reprezentantii CSA Steaua au spus in mai multe randuri ca isi doresc o asociere cu o entitate privata in noul proiect, cu mentiunea ca noul investitor sa nu aiba puterea unui patron clasic, de tipul Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies